Download Fair Forhold materialer

Til leverandører:
Som leverandør til Københavns kommune har du et ansvar for at sikre ordentlige løn- og arbejdsvilkår til dine medarbejdere.

I Fair Forhold materialerne orienteres du om, hvad du skal være opmærksom på som leverandør. Medarbejderfolderen skal du udlevere til dine medarbejdere. Folderne findes på fire forskellige sprog: dansk, engelsk, tysk og polsk. Du kan også printe en plakat, som kan hænges op på kontoret eller skurvognen på byggepladsen.

Arbejder du for en af Københavns Kommunes leverandører?
I Københavns Kommune vil vi gerne sikre, at alle, der trækker i arbejdstøjet og løser opgaver for os, har ordentlige løn- og arbejdsvilkår. Her på siden kan du downloade foldere på dansk, engelsk, polsk og tysk og læse om, hvordan du og dine kolleger sikrer ordentlige forhold på arbejdspladsen.

Er du byggeleder på en byggeplads?
Som byggeleder kan du være med til at sikre fair forhold for vores entreprenører og deres medarbejdere. Download folderen for byggeledere og læs mere om, hvordan du sikrer ordentlige vilkår.

Er du institutionsleder?
Når du i din hverdag i institutionen er i kontakt med medarbejdere, der er ansat af Københavns Kommunes leverandører, fx rengøringspersonale, bemærker du måske nogle forhold, der ikke virker i orden. Her er det vigtigt, at du gør opmærksom på det over for kommunen. Download folderen for institutionsledere og se, hvordan du sikrer ordentlige vilkår.

Du kan også hente al materialet som en samlet pakke – så er du sikker på, at du selv og din virksomhed eller arbejdsplads er ordentligt informeret.